Inzamelingsactie voor de voedselbank

NEEDE – De Werkgroep Voedselbank van de Diaconie van de Protestantse gemeente Neede stelt iedereen in de gelegenheid levensmiddelen te brengen naar de Grote Kerk in Neede. De werkgroep zorgt er voor dat de boodschappen terecht komen bij Centrale de Voedselbank Oost Achterhoek in Lichtenvoorde, Mercatorstraat 35.
Dat gebeurt al geruime tijd, telkens op de eerste zondag van de maand.

De regelmatige kerkgangers weten dat natuurlijk maar wij stellen onze mede-dorpsbewoners ook graag in de gelegenheid. Op 1 mei a.s is dus de eerstvolgende keer. Onder de toren, bij de kerkingang staan vanaf 09.30 uur lege kratten klaar die door iedereen gevuld kunnen worden, bij voorkeur met duurzame en goed verpakte levensmiddelen. Ook staat er een (melk)bus waarin geld kan worden gedeponeerd. De werkgroep doet hiervan boodschappen namens de gevers.

‘Deel je brood en het smaakt beter, deel je geluk en het wordt groter’. Onder dit motto sporen we elkaar aan om mee te doen en in onze eigen winkelwagens wat extra’s te doen voor hen die dat zelf niet kunnen. Mogen we ook op u rekenen? Als u meer wilt weten, bel ons gerust: Janneke Rohaan, tel 293485, Wim Jansen, tel 292966, Luppo Nobbe, tel 291119.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven