Kiekjes van oranje in Neede en Eibergen

IMG_5173NEEDE/EIBERGEN – Fotografen Wim Stevenhagen en Appie Bosch hebben voor Nieuwsuitberkelland.nl op koningsdag enkele kiekjes gemaakt van de oranje-activiteiten in Neede en Eibergen. In het Vlearmoesdorp was Appie vooral verliefd op de color- en kidsrun. De lopers vonden het zelf ook geweldig. Dat was aan de gezichten af te lezen (zie foto’s). De organisatie van Oranjepop kijkt terug op een geslaagd feest. In Eibergen waren duizenden mensen op de been voor de traditionele oranjemarkt. Het hele centrum zag ‘zwart’ van de mensen. Gelukkig was het weer beter dan voorspeld. Fotograaf Wim richtte zich vooral op portretten. Eibergenaren die uitgedost waren in het oranje (zie foto’s). Zie hieronder alle foto’s!

Foto’s Appie Bosch:
[maxgallery id=”80840″]

Foto’s Wim Stevenhagen:
[maxgallery id=”81038″]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven