Klussendienst Berkelland weer gestart

BORCULO – Na een wat rustige winterperiode is de klussendienst Berkelland van Betula weer volop aan het werk, Vooral de vraag naar tuinonderhoud neemt in deze periode toe. De klussendienst wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de Gemeente Berkelland, ProWonen, en Kruiswerk Achterhoek en er speciaal voor mensen met een laag inkomen die zelf niet in staat zijn, om wat voor reden dan ook , een klus uit te voeren. Met name, ouderen, gehandicapten,chronisch zieken en mensen in de bijstand, of schuldsanering kunnen een beroep doen op de diensten van de klussendienst.

Voorkomende klussen zijn: kleine reparaties aan meubilair, deuren en sloten, schuttingen, gordijnrails verder behang en schilderwerk, vloerbedekking leggen, zolder opruimen, stoepen en dakgoten schoonmaken en tuinklussen als gras maaien, onkruid wieden, de tuin badvrij maken, en bijvoorbeeld snoeiwerk.

Een extra dienst is het ophalen en terugbrengen van hulpmiddelen van en naar het uitleenpunt in Borculo voor mensen die dit zelf niet kunnen.
Voor de diensten van de klussendienst vraagt de klussendienst een kleine bijdrage.

De klussendienst is te bereiken op maandag, woensdag, donderdag, en vrijdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur en dinsdagmorgen van 8.30 tot 13.30 uur tel: 0545-469987

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven