Lenteweekend 13e keer in Eibergen

EIBERGEN – Dit jaar zal het lenteweekend, hét evenement voor tuinliefhebbers in de regio, voor de 13e maal worden gehouden. Het eerste weekend van mei, dit jaar op zaterdag 30 april en zondag 1 mei, zal het prachtige gebied rond de Mallumse Molen aan de Berkel in Eibergen weer geheel in het teken staan van alles wat er op tuingebied in onze regio te beleven is.

Dit jaar met meer dan 70 standhouders. Een belangrijk accent zal liggen op planten, van éénjarigen tot hangplanten in potten, tot vele soorten vaste planten, vaak hele bijzondere, tot fruitbomen en heesters. Speciaal te noemen zijn zeker de Hosta’s in vele variëteiten. Of de aanwezigheid van de bekendste kweker van Agapanthussen in Nederland. Ook cactussen en rotsplanten worden niet vergeten. Ook voor het bekende stekje van de Fuchsia kunnen de liefhebbers terecht.

In 2016 voor het eerst ook een Duitse exposant. Maar ook het bloemschikken heeft volop de aandacht op dit evenement. Meer informatie en de deelnemers vindt u op de website; www.lenteweekend-eibergen.nl. Overige gegevens: Adres: Mallumse Molenweg 39, 7152 AV Eibergen.

Op beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Entreeprijs € 2,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis
Goede parkeergelegenheid, gratis parkeren. Informatie: Jan van Dijk, 06-53 266 211

Het Lenteweekend Eibergen wordt georganiseerd door een team vrijwilligers bestaande uit mensen van Groei & Bloei afdeling Berkelland – Haaksbergen e.o. en de Kruidenhof te Mallum.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven