”Oudjes” gezocht voor 9e ouderendag

HOLTERHOEK – Op zondag 10 juli organiseert de Eibergse Communicatie Vereniging de Negende editie van de Ouderendag in Berkelland. Ook staat dit jaar het evenement weer in het teken een mooie en gezellige dag voor onze ouderen uit Berkelland met een hapje en een drankje en een stukje amusement en uiteraard een rondrit met oldtimers door de regio. Evenals vorig jaar vindt deze dag plaats bij: Café – Restaurant “Grenszicht ” in Eibergen (Holterhoek). Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom.

Ouderen kunnen zich opgeven vóór zondag 26 juni bij de volgende personen: Tineke Besselink – Hietkamp: 06-51852227, Gerrit Kox: 0545-474102 (na 17.00 uur) of per E-Mail: [email protected]. Verdere info kunt u vinden op www.ecv-eibergen.nl en klik op de button ouderendag. Correspondentie adres: E.C.V. Leugemorsweg 4 7151 ML Eibergen.

Gerrit Kox: ”Via deze weg willen wij een beroep doen op de Oldtimer bezitters uit de regio om op deze dag met hun voertuigen te komen om samen met de ouderen een tochtje te maken van ongeveer 50 km. U ontvangt hiervoor als dank een rally schildje, die speciaal voor deze dag wordt gemaakt, en uiteraard een hapje en drankje. Laat ons weten of u komt.” E-mail: [email protected] of via 06-54367402.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven