Van Velzen en John Coffey naar Eibergen

Van Velzen en John Coffey, foto PR Openluchttheater EibergenEIBERGEN – Openluchttheater Eibergen heeft twee nieuwe namen gepresenteerd voor komend seizoen. De punk rockers van John Coffey spelen 4 juni in het theater en Roel van Velzen en band komen 17 juni naar Eibergen. Eerder maakte het theater al bekend dat onder meer Typhoon en Douwe Bob in Eibergen spelen. Roel van Velzen debuteerde met ‘Baby Get Higher’. Drie albums, vijf awards en een Gouden Harp later is Van Velzen een gevestigde naam. Zijn veelzijdigheid en energieke optredens maken overal indruk. Op 4 juni gaat het er zeker ruiger aan toe als John Coffey in Eibergen speelt. De kersverse Edison-winnaar brak drie jaar geleden internationaal door met het album ‘Bright Companions’. Wereldberoemd werd John Coffey door de video waarop te zien is hoe zanger David Achter de Molen op Pinkpop een biertje uit de lucht plukt. De online voorverkoop voor beide concerten is vandaag begonnen. Een kaartje voor John Coffey kost 15 euro en Van Velzen 22,50 euro.

Dat is inclusief alle bijkomende kosten. Aan de kassa kost een ticket respectievelijk 17,50 en 25 euro. Ook voor de concerten van Typhoon, Douwe Bob en OLTskool en het Achterhoeks Metalfest zijn nog tickets beschikbaar.

Alle info over het programma en online ticketverkoop is te vinden op www.openluchttheatereibergen.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven