50+ Beweeguur van start in De Koppel

BORCULO – John van Sport Federatie Berkelland: ”Bewegen draagt bij aan gezond ouder worden en dat vinden we bij Gymvereniging Borchlo, Careaz en bij de Sport Federatie Berkelland(SFB) heel belangrijk. In het Careaz J.W. Andriessenhuis te Borculo zijn onlangs beweeggroepen gestart op de dinsdagochtend. Daar was zoveel animo voor dat we nu gaan proberen ook een beweeguur op de donderdag van 9.00-10.00 uur aan te bieden in wijkgebouw de Koppel. Dit beweeguur wordt wekelijks aangeboden en verzorgd door gymvereniging Borchlo.

We zorgen ervoor dat iedere 50 plusser kan bewegen op zijn of haar eigen niveau. Borchlo levert dit maatwerk door de doelgroep eerst twee proeflessen mee te laten draaien en zelf te laten meedenken over het beweegaanbod, zodat er een mooi programma uitkomt die inspeelt op de wensen en behoefte van de deelnemers. De proeflessen zijn op donderdag 2 en 9 juni vanaf 9.00 uur tot en met 10.00 uur en zijn geheel gratis, daarna kan men bepalen of men doorgaat of niet. Als men doorgaat start het wekelijkse beweeguur op donderdag 16 juni en betaalt men €2,50 per les.

Voor de les van 16 juni schaft men dan een 10- beweegurenkaart aan voor €25,- , hiermee kan men dus 10 keer deelnemen. Voor de proeflessen hoeft men zich niet aan te melden, voor de lessen vanaf 16 juni wel. Als men vanaf 16 juni een keer verhinderd is dan is dat geen probleem en hoeft men niets te betalen. Eventueel is het mogelijk de les in te halen op de dinsdagmorgen in het Andriessenhuis.

Voor vragen of opgave bel 0545-273338 of mail [email protected] of neem contact op met de SFB.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven