Achterhoeks Metalfest in het theater

Desolate Fields, foto PR Openluchttheater Eibergen, Peter van RijsbergenjpgEIBERGEN – Het Openluchttheater in Eibergen houdt zaterdag 28 mei de tweede editie van het Achterhoeks Metalfest. Vijf bands, van trash tot grind en van psychedelische black ’n roll tot death metal komen in actie. De aftrap is om 19:30 uur door NAQM en het festival wordt afgesloten door Teethgrinder. Er zijn verder optredens door Cthuluminati, Supreme Carnage en Desolate Fields. Een online ticket kost in de voorverkoop 7,50 euro, inclusief alle bijkomende kosten. Aan de kassa kost een kaartje 10 euro. Alle info over het Achterhoeks Metalfest is te vinden op de website www.openluchttheatereibergen.nl. Ook staat het volledige programma van het theater online!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven