Expo ‘Handen vol werk’ druk bezocht

Art quilten bezoekers bekijken werk 2NEEDE – Veel belangstelling op de openingsmiddag van de expositie Handen vol werk in de Oale Smederieje in Neede. In een gezellige sfeer genoten de bezoekers van de art quilten. Jo Huijsman, de maakster en het creatieve brein van deze prachtige vorm van texielkunst was aanwezig in de smederij en gaf desgewenst uitleg bij de werken aan de bezoekers. Historische Kring Neede is verheugd om het werk van plaatsgenoot Jo Huijsman te kunnen tonen in de Oale Smederieje. Bezoekers wordt de gelegenheid geboden kennis te maken met een vorm van moderne kunst die haar oorsprong heeft in het verleden. Dankzij de prachtige art quilt-werken van Jo komen heden en verleden de komende tijd bij elkaar in de smederij. Op zaterdag 28 mei en zaterdag 25 juni zal Jo van 14.30 – 16.00 uur in de smederij aanwezig zijn om een mini workshop zeepjes vilten te verzorgen.

Een ieder die het leuk vindt dit te doen is van harte welkom in de Oale Smederieje. Deelnamekosten € 2,50 per persoon.  Aanmelden vooraf is niet nodig (zo lang de voorraad strekt).

Tot en met zaterdag 25 juni 2016 is de expositie Handen vol werk te zien. De openingstijden van de Oale Smederieje, Borculoseweg 4 in Neede zijn op woensdag van 14.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 14.00 – 16.30 uur.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven