Typhoon en Diggy komen in Eibergen

EIBERGEN – Typhoon en Diggy Dex geven vrijdag 20 mei een dubbelconcert in Openluchttheater Eibergen. Typhoon is live een regelrechte sensatie met een ongekende energie, muzikale variatie en interactie met het publiek en in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een fenomeen.

Lowlands, Pinkpop, maar ook North Sea Jazz en Oerol; Typhoon zet het publiek in vuur en vlam. De cd ‘Lobi Da Basi’ is een groot succes. De eigenwijze sound van blues, jazz, hiphop en andere muziekstijlen zijn kenmerkend voor Glenn de Randamie, zijn echte naam. De bijdrage van Typhoon’s kleurrijke liveband en vrienden als Benjamin Herman, André Manuel, Sticks, Rico, Blaxtar en Pete Philly maken van Lobi Da Basi een warme ontmoeting voor een breed publiek.

Diggy Dex doet het voorprogramma en heeft momenteel een grote hit met JW Roy ‘Treur Niet (Ode aan het leven)’. De poort van het theater gaat om 19.30 uur open. Online tickets zijn te koop via de website www.openluchttheatereibergen.nl . Een kaartje kost 30 euro, inclusief alle bijkomende kosten. Als er tickets over blijven is er nog een kassaverkoop (32,50 euro). Dit seizoen zijn er verder nog optredens van onder meer Roel van Velzen (17 juni) en Douwe Bob (9 september).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven