Unieke klassiekers op Brandstoffestival

20120818_db_5016 (Custom)BORCULO – Het is hét evenement met alles wat maar rolt of rijdt. Borculo staat op zondag 26 juni in het teken van het Brandstoffestival. Er is echt van alles te zien en te beleven voor jong en oud. Bijzondere voertuigen in combinatie met leuke activiteiten en muziek zorgen voor een succesformule. De winkels zijn deze dag ook gewoon geopend. Het Brandstoffestival wordt op zondag 26 juni gehouden van 10.30 tot 18 uur. Het is de vijfde editie van het boeiende evenement dat al snel is uitgegroeid tot een vaste waarde. Aan het parcours door het centrum en de Spoorstraat staan die dag veel oldtimers, kitcars en andere bijzondere voertuigen opgesteld. Voor liefhebbers valt er dan ook genoeg te genieten tijdens het Brandstoffestival. Er zijn veel mooie klassiekers en andere bijzondere voertuigen te bewonderen.

Het gaat om auto’s, tractoren, brommers, vrachtauto’s en andere machines, maar ook elektrische voertuigen zijn welkom. Belangstellenden kunnen ze bekijken en een gesprek aanknopen met de eigenaren die graag en met groot enthousiasme over hun ‘troetelkindje’ vertellen. Op een speciaal hiervoor ingericht 4×4 terrein (bij de Action en Aldi) in de Spoorstraat kunnen bezoekers tegen betaling als passagier meerijden in een 4×4 auto. Dit onderdeel wordt aangeboden in samenwerking met de Modderpoel.

Het evenement is een initiatief van Stichting Promotie Borculo (SPB) in opdracht van de Borculose Ondernemers Vereniging (BOV) en de Stichting voor Cultuur, Sport en Spel. Er zijn veel vrijwilligers actief. Zonder hen was het niet mogelijk om het festival te organiseren en tot een succes te maken. Voor iedere deelnemer is er een consumptie- en snackbon. Ook is er een toiletwagen beschikbaar.

Naast het bezichtigen van de voertuigen en de toertocht zijn er in het kader van de Weerkom’n Dagen nog veel meer activiteiten in het centrum van Borculo. Daarmee is het een leuk uitje voor het hele gezin. Mis het niet!

Eigenaren van een oldtimer, bijzonder voertuig of mooie machine kunnen zich nog aanmelden. Voor meer informatie of opgave voor het evenement: www.brandstoffestival.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven