UVV: Speciale busreis voor ouderen

EIBERGEN – De Unie van Vrijwilligers (UVV) en de gezamenlijke kerken van Eibergen houden op woensdag 1 juni hun jaarlijkse busreis voor ouderen. De tocht gaat naar bloemenkwekerij en belevingspark Emsflower in het Duitse Emsbüren. Na koffie met gebak is er een rondleiding door dit van oorsprong Nederlandse bedrijf dat vele soorten planten en bloemen kweekt, die hoofdzakelijk voor de export bestemd zijn. Ook wordt er een kijkje in het belevingspark genomen, waar vele prachtige vlinders rondvliegen.

Na een diner in het restaurant van Emsflower wordt de trip voortgezet naar het Twentse Losser, waar een bezoek op het programma staat aan steenfabriek De Werklust. Ook hier wordt een kijkje achter de schermen genomen en is er een rondrit per treintje, waarna er nog een consumptie wordt genuttigd. Het vertrek is om 8.00 uur vanaf verzorgingscentrum De Meergaarden en om 8.15 uur vanaf het Zwikkelaarsplein. Rond 18.30 uur wordt de bus in Eibergen terug verwacht. De kosten bedragen € 58,00 euro per persoon.

Opgave is tot maandag 23 mei mogelijk bij: Willemien Gussinklo, Borculoseweg 76, telefoon 0545-261421, bij Diny Hasselo, Nieuwstraat 8, telefoon 0545-473887 en bij Lies Mokkink, Drostlerweg 4, telefoon 0544-463243.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven