VVV: Nieuwe fiets- en wandelroutes

EIBERGEN – Zoals ieder jaar heeft de VVV Eibergen weer een paar nieuwe routes uitgebracht als aanvulling op het uitgebreide assortiment aan fiets- en wandelroutes die zij al in eigen beheer hebben. Mensen vinden het leuk om niet altijd over de knooppunten gevoerd te worden en vinden deze routes een welkome afwisseling omdat ze ook over de leuke, minder “gebaande” paden lopen.

Het zijn stuk voor stuk mooie routes voorzien van foto’s en uitgebreide toeristische informatie. Al deze routes beginnen en eindigen bij de VVV aan de Grotestraat 59 in Eibergen. Zo is er een nieuwe route van 35 km. “Cultuur en natuur” en twee routes van elk van 36 km. waarvan er een naar Duitsland voert, de zogeheten “Twee landenroute” en de andere de “Markvelde tocht, richting Diepenheim en Markvelde.

Nieuw is ook de 5 km. lange wandelroute “Bruggenroute Marke Mallem” die over ook over alle nieuwe bruggetjes in Eibergen voert. Kortom, de VVV Eibergen is dankzij een paar enthousiaste vrijwilligers die deze routes hebben gemaakt weer helemaal klaar voor het aankomende fiets- en wandelseizoen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven