”Wie wordt de held van Geesteren?”

GEESTEREN – Oranje Vereniging Geesteren is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het Oranjefeest. Dit wordt gehouden van donderdag 7 tot en met zondag 10 juli in en rond de feesttent aan de Keistraat. Op donderdagavond 7 juli hebben wij een nieuw element aan het programma toegevoegd, namelijk Wie wordt de held van Geesteren 2016.

Iedereen die wil meedoen aan deze talentenwedstrijd en afkomstig is uit Geesteren (en omgeving) roepen wij op om hieraan mee te doen. Toon je zangtalent, alleen of in een groep(je). Je wordt live op het podium begeleid door de band o.l.v. Gerben Kor. En er wordt zeker van tevoren geoefend.

Je kunt je voor 1 juni a.s. aanmelden bij Michel Everink [email protected]. Nadere informatie over het Oranjefeest is te vinden op onze website http://www.vkgeesteren.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven