A.H.Zwartschool op 1 juli weer open

BORCULO – Op 1 juli vindt de officiële opening plaats van Praktijk Fyrtuoos, gevestigd in de voormalige A.H.Zwartschool. Op zaterdag 2 juli is er vervolgens een open dag voor alle belangstellenden uit de regio. U bent welkom van 12-16 uur in de nieuwe praktijk aan de Ruurloseweg 1 te Borculo.

Die dag kunt u kennis maken met het team en met de verschillende behandelmethodes die er in huis zijn. Natuurlijk kunt u ook komen om een kijkje te nemen in de geheel verbouwde en tot praktijkpand aangepaste voormalige AH Zwartschool. Over de verbouw hiervan heeft u de afgelopen maanden kunnen lezen.

Komt u uit Borculo of directe omgeving dan wordt u aangeraden uw auto thuis te laten. Meer informatie over de praktijk kunt u vinden op www.praktijkfyrtuoos.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven