Amicitia uit Rietmolen gaat de boer op

RIETMOLEN – De buitenconcerten van Muziekvereniging Amicitia uit Rietmolen zijn de laatste jaren een enorm succes gebleken en een vervolg kan daarom niet uitblijven. Op zondagmiddag 12 juni a.s. is iedereen van harte welkom bij de familie Te Morsche, Visschemorsdijk 24a in Rietmolen – ook bekend als Loonbedrijf Wissink. Om precies 13.56 uur is het tijd voor Tour de Boer en zal het concert beginnen.

Het programma zorgt met de vele populaire nummers voor veel herkenning bij jong en oud. Muziek uit de jaren 60, 70 en 80 zal velen beslist bekend in de oren klinken, maar ook recente popmuziek van bijvoorbeeld Amy Winehouse valt te beluisteren. Fool’s Garden, Tina Turner, Simon & Garfunkel, K3 en Peter Maffay zijn zomaar wat andere artiesten die op het programma staan. Frisse herkenbare nummers waar je goede zin van krijgt.

Amicitia hoopt met het Tour de Boer concert zichtbaar te blijven in en rond Rietmolen. Na Brammelo vorig jaar is de keuze dit jaar gevallen op het Achterveld. Een uitstekende plek om bijvoorbeeld uw fietstocht of wandeling even te onderbreken en onder het genot van een drankje te luisteren naar een leuk concert. Het publiek kan staand of zittend genieten van zowel malletband, jeugdorkest en harmonieorkest en wordt ontvangen met een gratis kopje koffie en cake. Voor de kinderen is er ranja en naast muziek ook ruimte om te spelen.

Het voorjaarsconcert Tour de Boer begint om 13.56 uur en is gratis toegankelijk, een vrije gift na afloop is mogelijk. Bij slecht weer zal het concert op dezelfde locatie in een overdekte ruimte plaatsvinden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven