Asieldier van de week: Joop

Joop1Joop is op 6 juni weer bij ons teruggekomen helaas. Joop is een prachtkater om te zien, maar heeft een erg sterk karakter. Andere katten vind hij niet altijd zo leuk, en hij kan zelfs een baas spelen over de hond. Het gekke is dat Joop zich bij ons altijd keurig gedraagt. Hij vind constant aandacht en gekriebel niet leuk, maar zo af en toe is dat best fijn volgens Joop. Het is een kat die je een beetje zijn eigen gang moet laten gaan. Naar buiten gaan vind hij ook erg interessant. Vanwege zijn karakter zien we hem niet graag bij drukke, jonge kinderen. Wie wil Joop nog een kans geven? Een fijn huis met zo af en toe even wat aandacht en een kriebel en met een fijn plekje buiten. Bij interesse kunt u ons altijd even bellen. Meer op www.brammelo.nl

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven