Dansers halen zeven podiumplaatsen

image2 (1)EIBERGEN – Op zondag 26 juni hebben de vier teams en drie duo’s van ODIVAL Dance Centre deelgenomen aan het NK Streetdance van het KNGU in de Ahoy te Rotterdam. De drie duo’s , Laura & Daniek , Lot & Iris en Mel & Norel, hebben de tweede plek in hun categorie weten te behalen. De vier teams, Dauntless, Above the Law, IDC jr & Reset, hebben de titel Nederlands kampioen weten te bemachtigen.

Trainers Byron Westmaas en Charlaine Dollekamp zijn ontzettend trots op deze geweldige prestaties. Drie van de twee teams zijn dit jaar voor het eerst samengesteld en trainen dus nog maar 10 maanden samen. Komende week zijn er opnieuw auditie rondes voor de teams.

De vele aanmeldingen laten blijken dat het wedstrijddansen erg leeft in Eibergen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven