Eibergen steunt actie Afrikaanse Albino’s

13230244_112637455823274_3064560881662938836_nEIBERGEN – Karin Kruidenier uit Eibergen: ”In Haaksbergen is Jeanet Klaver begonnen met deze actie. Ik vond dit zo’n goed idee dat ik besloot mee te doen met haar. Albino’s verbranden dagelijks onder de felle zon, waardoor de kans op huidkanker op zeer jonge leeftijd enorm groot is. Zij hebben niet de middelen en kennis om hun kwetsbare huid te beschermen. Factor 30 is noodzaak! Ook moeten zij hun ogen beschermen tegen het felle UV licht doormiddel van zonnebrillen en petjes. Als laatste zijn ze hun leven niet zeker. Zogenaamde toverdokters vermoorden deze mensen om hun lichaamsdelen voor drankjes en poeders. Helaas komt dit nog elke dag voor. Albino’s zijn gezonde mensen die geen pigment aanmaken (erfelijke aandoening) en door hun hele lichte dunne huid nooit bruin worden maar verbranden. Ze hebben lichtblond haar met blauwe ogen die rood oplichten bij lichtinval. Zonlicht verergert hun problemen met het zien, dat is rampzalig, ook voor hun toekomst.”

Omdat wij beschikken over hoogwaardige zonnebrandproducten zijn wij op het idee gekomen om van de opbrengst producten in te kopen en deze te doneren aan de Afrikaanse Albino’s. Ook voor de verkoop uit onze bedrijven wordt 50% van de omzet besteed aan de koop van zonnebrandcrème.

In Eibergen zijn er diverse donatiepunten:
Plus Supermarkt bij de emballage
Chocolaterie Hulshof
Daisy’s ijssalon
Brasserie de Lindeboom
Gellekink’s Boekhandel
Discus Eibergen
Jumbo Supermarkt
Albert Heijn
Karwei Bouwmarkt
Bloemenhoekje
Hair Perfection
Boenders Lingerie
Marie* Mode

Bij Flair Haarmode zijn Sunlips te verkrijgen. 50% van deze opbrengst wordt gedoneerd door mij. Zoals u begrijpt is uw gift meer dan welkom! Steun de actie en doneer uw gift bij één van deze donatiepunten en de dank van de Albino’s is groot.

Wij hebben een eigen facebookpagina waarop alles te volgen is www.facebook.com/Actiezonnebrandcremealbino’s.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven