Geef je op voor ”Euphonia Starters”

EIBERGEN – Wil jij ook een instrument leren spelen? Muziekvereniging Euphonia Eibergen start met een nieuwe groep: de ‘Euphonia Starters’ Ben je tussen de 8 en 13 jaar oud en wil je graag leren zelf muziek te maken dan is dit misschien iets voor jou. In september start de groep. Elke week volg je een les op een door jou gekozen instrument. Je kan kiezen uit klarinet, saxofoon, trompet, bariton, trombone en slagwerk. Het instrument én overig lesmateriaal krijg je in bruikleen van de vereniging. Naast dit lesuur kom je met alle  deelnemers regelmatig bij elkaar in de ruimte van Euphonia in kulturhus ’t Spieker om samen te spelen. Dit kan al vanaf de herfstvakantie!

Al snel doe je dan ook al mee aan concerten o.l.v. een dirigent. Wil je na een jaar veranderen van instrument dan kan dat probleemloos. Heb je de smaak te pakken en wil je door, dan is een overstap naar de volgende groep de “Muziekfabriek” snel gemaakt. Van daaruit kun je uiteindelijk kiezen voor het orkest of de drumfanfare.

Voor meer informatie kijk op : www.euphoniaeibergen.nl of neem contact op met :

 

Klarinet:                                   Rieke                0648116271

Saxofoon:                                 Esli                   0630719342

Trompet, Trombone, Bariton: Peter                0651052717

Slagwerk:                                 André               0636596129

 

Doe je ook mee? Alleen of met een vriend, vriendin. Je broer of zus? Samen muziek maken is leuk, ervaar het bij de Euphonia Starters. Zaterdag 25 juni heeft Euphonia van 11.00 uur tot 15.00 uur openhuis in ‘t Spieker. Je bent van harte welkom.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven