Leerlingen maken vlaggen voor ‘HAND’

IMG_7899EIBERGEN – Leerlingen van het Assink Lyceum uit Eibergen hebben afgelopen woensdag vlaggen gemaakt voor het dancefestival Have A Nice Day. Dit gebeurde op de locatie aan de Rekkenseweg. De creatieve jongens en dames gingen flink tekeer met spuitbussen. Het thema waarmee ze te werk gingen was: ‘Nice Day’. Organisatie: ”Na jaren lange samenwerking met ‘De Berkelzomp’ zoekt de organisatie voor 2016 meer samenwerkingen in de regio op en wordt er gestreefd naar meer verbinding met de streek en haar inwoners. Zo ontstond het idee om samen met leerlingen uit Eibergen de vlag uit te hangen in en om het dorp als ook bij de entree op het festival. De vlag creëren ze zelf met als inspiratie gedachte een ultieme mega vette mooie prachtige NICE DAY.” De vlaggen worden gebruikt als decoratie op het festivalterrein. ”En we gaan kijken of ze de week voor het festival overal in Eibergen kunnen komen te hangen.”

Foto’s Truus Stotteler:
[maxgallery id=”82184″]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven