Leren schilderen doe je in Gelselaar!

20150912_134235GELSELAAR – Zelf leren schilderen op locatie. Een workshop voor zowel volwassen als kinderen, op zaterdag 18 juni. Weer een nieuwe aantrekkelijke activiteit van Bie Winkels in Gelselaar. Wie er aan deel wil nemen moet zich snel aanmelden bij Marjan Groenhout: tel. 0545 843111, a-mailadres [email protected]. Zij geeft de kinderen die middag les en Sigrid Verbruggen is docente voor de volwassenen. De projectgroep Bie Winkels bestaat nog maar ruim een jaar, maar heeft zich al sterk ontwikkeld en bijzondere culturele activiteiten georganiseerd in en rond de monumentale boerderij Winkels aan de Dorpsstraat in Gelselaar. Zo fleurde de Diepenheimse kunstenaar Nico Nijkamp in Gelselaar de monumentendag in september op met schilderen op locatie. Tot groot genoegen ook van het publiek.

De projectgroep Bie Winkels zag hierin een mooi vervolg: een workshop schilderen op locatie, op een zaterdagmiddag, in Gelselaar. Bij mooi weer buiten in Gelselaar en bij minder fraai weer in de schuur van Winkels. En niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Onder begeleiding mogen er zelfs kleinere kinderen aan deelnemen. Voor kinderen is de deelname zelfs gratis. Voor volwassenen bedragen de kosten inclusief materialen en een consumptie 15 euro.

De workshop begint om één uur ’s middags en het is de bedoeling ter afsluiting voor familieleden en vrienden van de deelnemers een kleine expositie te houden van de deze middag vervaardigde schilderijen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven