Na succes weer DJ’s in Needse koepel

DJ's at the Dome 1 (fotograaf Corr Tetteroo)NEEDE – Op zaterdag 2 juli organiseert Reuring in de Koepel opnieuw het dance event “DJ’s at the Dome”. Na het succes van vorig jaar zal het terrein rond de koepel opnieuw worden omgedoopt tot dansvloer en zullen drie DJ’s hun opwachting maken op het podium. Dit alcoholvrije dance evenement wordt speciaal georganiseerd voor jongeren tot en met 17 jaar en belooft opnieuw een waar spektakel te worden, waarbij de bezoekers getrakteerd worden op de nieuwste dance-platen met daar omheen een geweldige lichtshow. De organisatie heeft maar liefst drie DJ’s geprogrammeerd, die zullen zorgen voor een avondvullend programma; allereerst zal DJ Youri het podium betreden. Hij is op dit moment vaste DJ bij Beweegwijs. Vervolgens zal DJ Obsa het stokje van hem overnemen. Obsa Rinders is DJ en producer en zal tijdens DJ’s at the Dome een set ten gehore brengen met vooral House en Hardstyle.

Voor DJ’s at te Dome heeft hij echter ook wat bijzonders in petto: tijdens zijn set zal Ellie Mobbs -bekend van
The Voice Kids en sindsdien en rijzende ster- bij een aantal nummers zorgen voor de vocale ondersteuning. Mike Gerritsen zal de avond afsluiten. Deze 18 jarige achterhoeker werkt door de week in de Horeca maar is in de weekenden veelal op pad als DJ. Na aangestoken te zijn door een vriend, is hij niet meer achter de knoppen weg te slaan. Onder andere Feestcafé Brothers in Apeldoorn, Reurpop en Club Moscow in Doetinchem hebben al kennis mogen maken met deze getalenteerde DJ. House en Dance, Trance en Hardstyle zullen de hoofdingrediënten worden van zijn zet, maar kijk niet vreemd op als Après-Ski en 80’s/90’s “in de mix” worden gegooid.

Naast deze DJ’s zal ook lokaal raptalent het podium betreden, rapper Bram Vrieze zal deze avond twee maal zijn rhymes droppen tussen de DJ-opredens door. Het evenement begint om 20:30 en eindigt om 0:00. De entree is 5 euro, inclusief een consumptie.

Ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart naar dit evenement sturen; er wordt tijdens het evenement geen alcohol geschonken en er zal controle plaatsvinden op het meebrengen daarvan op en om het terrein. Daarnaast zal worden gecontroleerd op leeftijd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven