Slagerij Weseman Neede sluit de deuren

NEEDE – Slager Bas Weseman heeft besloten zijn winkel voorgoed te sluiten aan de Oudestraat. Op zijn Facebookpagina staat het volgende: ”Ik wil iedereen bedanken die me gesteund heeft, een boodschapje bij me gedaan heeft of er op een of andere manier bij betrokken was. Ik ben na de vele gebeurtenissen begin dit jaar heb ik iets in mezelf verloren wat ik de afgelopen maanden niet meer heb terug gevonden, het geloof werd er steeds minder in wat me vandaag heeft doen besluiten dicht te gaan. Ik begon me eigenlijk steeds meer thuis te voelen in Neede en had graag willen blijven om te verhuizen naar het andere pand, maar heb vandaag mijn conclusie getrokken en besloten heb dicht gedaan.” Bij de Needse slager werd de afgelopen maanden vaak ingebroken. Of hij dit bedoeld in bovenstaande stuk is onbekend. Weseman heeft precies een jaar in Neede gezeten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven