Tweede jeugdronde van Berkelland

BORCULO – Op 9 juli aanstaande wordt door RTC de Stofwolk in samenwerking met TC de Berkelrijders de 2e Jeugdronde van Berkelland georganiseerd. Deze zal plaatsvinden in het centrum van Borculo, vanaf 14.00 met de start van de allerkleinste wielrennertjes van 7 en 8 jaar oud, de finish van de 14jarige wielrennertjes zal rond ca. 21u zijn. Start en finish zal zijn in de Steenstraat ter hoogte van Café Peters.

In deze 2e editie is de nadruk nog meer gelegd op het Berkellandse karakter, waarbij tussen de officiële KNWU wedstrijden een heel blok met het 1e “Berkellands Kampioenschap Dikke Banden Race” georganiseerd wordt voor de basisschooljeugd van Berkelland. Behalve dat, is er ook plaats voor de allerkleinsten van 2 tot en met 4 jaar oud, zij kunnen hun talent tonen in een heuse Loopfietsrace dwars door de centrumpassage van het parcours van de wielerronde!

Het Berkellands Kampioenschap Dikke Bandenrace wordt vanaf 16.30 verreden in 4 categoriën, waarbij er bekers zijn voor de eerste 3 en een leuke attentie voor elke deelnemer, en als hoofdprijs een echte Kampioenentrui voor de winnaar! De categoriën zijn:

Meisjes 5 t/m 8 jaar

Jongens 5 t/m 8 jaar

Meisjes 9 t/m 12 jaar

Jongens 9 t/m 12 jaar

Voor deelname is een helm verplicht, er zullen wat helmen beschikbaar zijn maar beter is zelf een helm mee te nemen. Deelname mag op elke fiets behalve een racefiets, dus iedereen kan en mag meedoen.

Voor meer informatie en opgeven voor de wedstrijden : [email protected] of www.stofwolk.nl  Inschrijven kan ook op de dag zelf bij Café Peters in de Steenstraat.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven