Weekend vol paardensport in Eibergen

EIBERGEN – Het dressuur weekend van vrijdagavond 8 juli tot en met 10 juli 2016 wordt jaarlijks door PC & LR de Berkelruiters georganiseerd op en rondom hun eigen oefenterrein ’t Wievenveld. De rijvereniging heeft een enthousiaste club met vrijwilligers die er elk jaar weer de schouders onder zetten om een zo mooi mogelijke wedstrijd neer te zetten. Op vrijdagavond wordt de afdelingsdressuur voor vier- en zestallen verreden. Op deze avond rijden 4 of 6 ruiters als team een dressuurproef.

Op zaterdag worden de individuele dressuurproeven in de klasse BB tot en met Z2 verreden voor zowel de paarden als de pony’s. Op zaterdagochtend is er tevens een bixie rubriek dressuur. Een speciale rubriek voor kinderen van 6 t/m 13 jaar om op een ongedwongen en speelse manier te ervaren hoe het is om in wedstrijdverband een proefje te rijden.

Op zondag worden de individuele dressuurproeven in de klasse B tot en met Z2 verreden. Ook op deze dag verschijnen zowel paarden als pony’s aan de start. Voor de paarden is dit tevens de 2e selectiewedstrijd voor Kring Achterhoek.

De wedstrijden zijn op vrijdagavond van 18:00 tot 20:00 uur, op zaterdag en zondag van 9.00 uur tot 16.00 uur. Iedereen is welkom op het oefenterrein van De Berkelruiters aan ’t Wievenveld 4 in Eibergen. De toegang tijdens dit evenement is gratis. Kijk voor meer informatie op www.berkelruiters.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven