Autobrand: Politie op zoek naar getuigen

EIBERGEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag 2 juli is in de Kruiskamplaan in Eibergen brand ontstaan bij een auto die op de oprit bij een woning geparkeerd stond. Rond kwart over drie die nacht meldde een alerte getuige bij de hulpdiensten dat een auto die op de oprit bij een woning stond, vlam had gevat. Door snel optreden van omwonenden, kon de brand in de kiem worden gesmoord en liep de auto lichte schade op.

De politie heeft het vermoeden dat het hier gaat om brandstichting en is op zoek naar getuigen. Hebt u vrijdag 1 juli of in de nacht van vrijdag op zaterdag 2 juli in de omgeving van de Kruiskamplaan iets verdachts gezien of gehoord dat met deze brandstichting in verband kan worden gebracht?

Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-9000.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven