Fietspuzzeltocht tijdens zomerfeest

NEEDE – Inwoners van Neede en omstreken weten niet beter: al sinds jaar en dag kan het prachtige landschap in de regio voor en tijdens de SEN zomerfeesten op de fiets worden verkend. Ook dit jaar is er weer een fietspuzzeltocht uitgezet, die de deelnemers langs alle bekende en minder bekende locaties brengt. De route is ongeveer 35 kilometer.  De routebeschrijving is gratis af te halen bij Tabakorie Rona en het VVV kantoor in Neede. En ook te downloaden op de website van sen.76.nl. Deelnemers maken bovendien kans op een van de prijzen die de SEN beschikbaar stelt. Het ingevulde antwoordformulier dat bij de fietspuzzeltocht hoort moet dan vóór 27 augustus  in de melkbus bij de feesttent aan de Marktstraat worden gegooid.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven