Juf Dini Bloemen door kids uitgezwaaid

jufMARKVELDE – Donderdag 14 juli heeft juf Dini Bloemen met een groots feest afscheid genomen als groepsleerkracht van obs Markvelde. Zij gaat na 34 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt in o.a. Rekken, Markelo en de laatste 6 jaar in Markvelde, samen met haar man genieten van de haar gegunde vrije tijd. Om half 8 zaten het team en juf Dini met haar man al aan het feestelijke ontbijt. Daarna was er een heel gezellig samenzijn met de kinderen van school, waarbij alle groepen een aantal mooie verrassingen hadden voor juf Dini in de vorm van liedjes, gedichten, zelfgemaakt cadeaus en natuurlijk bloemen als dank voor haar inzet. Bloemen waren ook de blikvanger in de bloembakken van de tuinbank die juf Dini Bloemen kreeg als gezamenlijk cadeau van school. Hierna ging iedereen mee naar Erve Brooks, waar de kinderen zich kostelijk konden vermaken. Na afloop was er een lekkere smulpartij en mochten de kinderen een cadeautje uitzoeken.

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven