Kermis in Voor-Beltrum is volgeboekt

IMG-20160730-WA0000VOOR-BELTRUM – Hubert Pasman: ”Volgend weekend staat de kermis Voor-Beltrum weer gepland. Ook dit jaar is er  weer een leuk weekend vol activiteiten georganiseerd. We starten op de zondagmorgen 7 augustus om 10.00 uur met een volleybaltoernooi een voetbaltoernooi en voor de kinderen zijn er diverse spellen te spelen, komt goochelaar Tom Krooshof en is er natuurlijk weer een team van enthousiaste schminkers. Tussen 12.00 uur en 13.00 uur is er de start van de  fietssterrit of toertocht, die je lekker op je gemak kan fietsen, al dan niet met opdrachten. Deelname hieraan is gratis. Zondagmiddag draait er in de tent DJ Kools en kan er rustig worden nageborreld tijdens de derde helft… S ‘ avonds gaan we weer verder vanaf 21:00 in de tent met de band JackFire Live. Op maandag 8 augustus beginnen we met een optocht van de buurtschappen en aansluitend om 09:30 uur de opening van de kermis door onze burgemeester Dhr. Van Oostrum.

Hierna starten de Buurtspelen met deelname van de teams uit de buurtschappen. S ‘middags in de tent de prijsuitreiking en muziek van Terms and Conditions. Het avondprogramma start vanaf 21.00 uur met de band Premium. De dinsdag, de laatste dag beginnen we met een ontbijt in de tent, even een goede ondergrond voor de laatste mooie dag en natuurlijk het afscheid van het oude koningspaar.  Om 10:30 uur begint er vanwege het schrikkeljaar 2016,  vogelgooien voor de heren en jongens en vogelschieten voor de dames en meisjes. Elk jaar een spannend moment, wie worden de nieuwe koningsparen  van 2016?

S middags is de huldiging in de tent en aansluitend het feest met de Perfect  Showband. En dan gaan we richting de dinsdagavond, opnieuw speelt er dan de Perfect Showband.”

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven