Kom jij naar de spelpunt zomertoer?

Splepunt Zomertoer PersfotoEIBERGEN – Het belooft een gezellige zomer te worden in Nederland, want Spelpunt stapt in de bus om de leukste en gezelligste campings langs te gaan! We rijden door het hele land om onze spelers op de camping te bezoeken. Wij komen ook bij jou in de buurt. Waar kun je Spelpunt vinden: Op zondag 7 augustus zijn we bij jou in de buurt te vinden op de volgende campings: Camping ’t Stien’nBoer, om 11:00 uur, Camping Het Eibernest, om 13:00 uur, Marveld Recreatie, om 15:00 uur. Wil je weten hoe ons hele schema eruit ziet? Houd dan goed onze blog in de gaten op www.spelpunt.nl/nieuws. De spelpunt Zomertoer trekt dit jaar vier weken lang door Nederland om de leukste campings te bezoeken. Dit doen wij omdat wij graag onze spelers ontmoeten en samen met hun een ronde Bingo willen spelen. Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar meer gezelligheid en is iedereen uit de omgeving welkom.

Hoe ziet een bezoek van Spelpunt eruit:

  • Wij verrassen onze spelers en delen op de camping leuke goodies uit
  • We spelen een van onze populairste spellen met iedereen die aanwezig is, waarbij altijd leuke Spelpunt prijzen te winnen zijn.
  • Uiteraard is er ruimte voor vragen, foto’s en een gezellig praatje met de Spelpunt medewerkers
  • Wij blijven ongeveer een uur per camping

 Spelpunt
Spelpunt.nl is het grootste online platform voor bord-, kaart- en Bingospellen van Nederland, met de gezelligste community. Op Spelpunt kun je genieten van gezelschapspellen zoals Bingo, dobbelspellen en kaartspellen terwijl je chat met medespelers. Je kunt ook gezellig met jouw vrienden spelen als je niet thuis bent, want onze grootste spellen zijn ook op mobiel beschikbaar.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven