Oldtimershow tijdens braderie Ruurlo

RUURLO – Tijdens de jaarlijkse braderie op woensdag 10 augustus 2016 in het centrum van Ruurlo, zal dit jaar eveneens weer een oldtimer show gehouden worden. Te zien zijn oude tractoren en oude werktuigen. Ook zullen er diverse stationaire motoren te zien zijn. De hapening vindt plaats vanaf +/- 14.00 uur tot +/- 20.00 uur. Dit jaar worden de machines tentoongesteld op een nieuwe locatie. De Domineesteeg en Groenloseweg en rond de muziekkoepel zal deze dag volstaan met oude werktuigen en tractoren. Tractoren van verschillende merken en bouwjaren zullen gepresenteert worden.Vaak gerestaureerd en in origenele staat hersteld. Er zullen demonstraties gegeven worden zoals oa dorsen, persen en malen van rogge.

Er zal tekst en uitleg gegeven worden over de verschillende machines en de werking van de machines. Heeft u interesse om deel te nemen met een tractor of stationaire machine dan kunt u zich nog opgeven.

Bel hiervoor Jaap Geerligs op telefoonnummer 0573-452010 (Liefst tussen 18.00 en 19.00 uur) of via mail: [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven