Streekfestival trekt duizenden bezoekers

EIBERGEN – Het openluchttheater stroomde zondag helemaal vol met bezoekers om de 2e editie van het Achterhoeks Streekfestival te bewonderen. Zeker 3500 bezoekers hebben zich vermaakt tussen alle activiteiten. Lokale ondernemers lieten hun producten zien, er waren workshops, bijvoorbeeld dans, mensen konden smullen, ‘oudjes’ lieten oude ambachten zien en er was vermaak voor de kids. Pr-man Raph Schouten is tevreden: ”Meer dan tevreden zelfs, vorig jaar was het weer wat minder, dat was nu wel anders. Je zag duidelijk aan de bezoekers dat ze zich vermaakten.” Het festival was niet alleen in het theater, op de Maat was ook van alles te doen. Fotograaf Appie Bosch legde het vast met zijn camera (zie hieronder).

Foto’s Appie Bosch:
[maxgallery id=”83465″]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven