Festival op (de) Maat op 3 september

EIBERGEN – Zaterdag 3 september wordt het jaarlijkse Festival op (de) Maat voor mensen met (en zonder) een beperking gehouden. Van 15:00 tot 19:00 uur zijn er tal van activiteiten en optredens in het theater.  Zo komt onder meer Dries Roelvink naar Eibergen, zijn er workshops en showt goochelaar Tom Krooshof z’n trukendoos.

Volkszanger Stefan Mondial is van de partij met Nederlandstalige meezingers: van Corry Konings tot Koos Alberts. Muzikant John Denies komt ook langs en is van vele markten thuis. Rock, pop, dance en Nederlands-talig; hij draait er z’n hand niet voor om. De presentatie is in handen van Frans Miggelbrink. De crew van het openluchttheater krijgt tijdens het festival assistentie van vrijwilligers uit de doelgroep.

Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds. Uitgebreide informatie over het volledige programma en online ticketverkoop staan op www.openluchttheatereibergen.nl. In de voorverkoop kost een ticket 7,50 euro, aan de kassa 10 euro.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven