Fietsvierdaagse in Ruurlo start morgen

Start Fiets 4-daagse bij VVV RuurloRUURLO – De fiets-commissie van de VVV Ruurlo heeft voor de fietsvierdaagse van 2016 weer mooie afwisselende routes uitgezet. Van 23 t/m 26 augustus kan er dagelijks gefietst worden vanuit de VVV, Kerkplein 18, vanaf 9.00 uur. De lengte van de fietstochten is ca. 40 km en ca. 60 km, voor de langere afstand dient men vóór 12.00 uur te vertrekken. De deelnemers worden uiterlijk voor 17.00 uur terug verwacht bij de VVV. Deelname aan de fietsvierdaagse kost € 10,00 p.p. en een dagkaart kost € 3,50 p.p. Hoeveel van de vier dagen u wilt fietsen bepaalt u zelf. De tochten voeren zoal naar Lochem en Harfsen; Groenlo en Eibergen; Gelselaar en Diepenheim; Zelhem en Zieuwent. De lange routes voeren nog door meerdere plaatsen. De fietsliefhebber kan kennis maken met een groot gedeelte van het karakteristieke gebied van de Achterhoek, het coulissen landschap. De routes lopen door bossen en langs beken en houtsingels. Prachtige doorkijkjes en mooie plekjes maken van de tocht een heerlijke beleving.

Onderweg is er voldoende gelegenheid te rusten, iets te gebruiken of te bezichtigen. Na afloop, wanneer men alle dagen heeft meegefietst, ontvangt men een herinneringsmedaille. Indien men voor 17.00 uur terug is bij de VVV, is er de mogelijkheid onder genot van een glaasje fris, even gezellig na te praten over de gefietste route.

Oplaadpunten zijn onderweg aanwezig. Alle informatie over de Ruurlose fietsvierdaagse is verkrijgbaar bij het VVV-kantoor, Kerkplein 18, tel. 0573-453926.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven