Fotowedstrijd bij ”De Lebbenbrugge”

BORCULO – Op zaterdag 12 september a.s. is het weer Open Monumentendag (dus gratis toegang) rondom en in het boerderijmuseum De Lebbenbrugge, Lebbenbruggedijk 25 in Borculo. Het thema is dit jaar “Ikonen en Symbolen”. Er is een fotowedstrijd voor iedereen die een digitale foto kan maken. Per deelnemer mogen maximaal 3 foto’s worden ingeleverd die worden beoordeeld door een jury bestaande uit Gerrit Hazewinkel, Jos Korenromp en Ben Tragter. De prijs voor de winnaar is een jaarabonnement op het tijdschrift Naober, aangeboden door het tijdschrift Naober.

Plaats: De schuur bij het boerderijmuseum De Lebbenbrugge, Lebbenbruggedijk 25 in Borculo. Voor kinderen zijn er ouderwetse kinderspelen en er zijn boekjes verkrijgbaar met een speurtocht door het museum, waarbij een puzzel moet worden opgelost.

Verder is er in De Lebbenbrugge t/m oktober een tentoonstelling over de Achterhoekse schrijvers en boerenerven te zien. In de videohoek draaien (op verzoek en als de video beschikbaar is) diverse regionale films.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven