Kinderdagkamp vrolijk van start gegaan

DSCF9347EIBERGEN – Eibergse basisschoolkinderen beleven een geweldige week in Pirapouleika, het piratenschip dat gestrand is in het Slingebos. 30 piraten zitten met hun handen in het haar omdat tijdens een magische storm op zee hun schatkaart gedeeltelijk is kwijtgeraakt. Maar liefst 123 kinderen meldden zich maandagochtend vroeg in het Openluchttheater om de piraten te helpen de schatkaart terug te vinden. In de buik van de magische haai zien de piraten en de kinderen dat ook Ciske de Pirat en haar kompanen de schatkaart willen hebben. De Piratten zijn de rivalen van de piraten. Wat volgt is een hevige strijd tussen beide partijen waarbij de kinderen, inmiddels getransformeerd tot echte piraten, een belangrijke rol vervullen in dit avontuur op zoek naar de schat.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven