Laatste week voor natuur-expositie

NEEDE – Op woensdag 10 en zaterdag 13 augustus is de expositie Natuur dichtbij en veraf nog te bekijken in de Oale Smederieje in Neede. Needenaar Rob Reijnen (1947) is al meer dan 40 jaar een zeer gepassioneerde natuurfotograaf. Zijn foto’s zijn al regelmatig in de prijzen gevallen. In de National Geographic Photo Contest 2009, categorie Fauna behaalde Rob de hoofdprijs. Van 2006 – 2008 zijn diverse foto’s doorgedrongen tot de finale van de natuurwedstrijd BBC Wildlife Photographer of the Year.

De foto’s in de smederij zijn gemaakt in Nederland en andere werelddelen. Een prachtige mix met beelden gemaakt op de Noordpool, Zuidpool, in Afrika, het eiland Texel en dichterbij huis in de buurt van Winterswijk. Door de prachtige compositie, licht inval en de overweldigende natuur zijn de beelden echte pareltjes om te bewonderen. Historische Kring Neede is blij dat Rob Reijnen zijn werk toont in de Oale Smederieje.

Speciaal voor deze expositie zijn de vitrinekasten in de smederij ingericht met medewerking van museum TwentseWelle, Enschede.

De openingstijden van de Oale Smederieje, Borculoseweg 4 in Neede zijn op woensdag van 14.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 14.00 – 16.30 uur. Toegang is gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven