PCOB staat op de Needse jammarkt

NEEDE – Needse PCOB presenteert zich op de jammarkt in Neede. Woensdag 24 augustus wordt de nationale jammarkt in Neede gehouden. De Prot. Chr. Ouderen Bond Neede e.o. is ook dit jaar weer met een uitgebreid assortiment zelfgemaakte jam aanwezig. Ook zal men weer meedingen naar de jam met de meest verrassende smaak.

Tijdens de markt kan men kennis nemen van al de activiteiten van de Needse PCOB. Dit jaar is voor de plaatselijke PCOB een bijzonder jaar. De afdeling Neede viert in november haar 25 jarig bestaan. Dit feest zal in eigen kring worden gevierd. In het najaar zullen de activiteiten weer opgestart worden, waaronder o.a. de activiteiten van de PCOB werkgroep lokale belangenbehartiging 50 plussers.

Contacten met de politiek, Voormekaarteam, zorginstellingen en overige instanties op het gebied van seniorenbeleid zijn al weer gelegd. De PCOB ziet er naar uit u bij haar stand ( no.71 ) te mogen begroeten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven