Vol programma voor kermis in Eibergen

Kermis-persfotoEIBERGEN – Op 26 augustus is het weer zover; de tweede editie van de  Kermis Eibergen van dit jaar begint. Stichting Draaimolen, de organisatie die verantwoordelijk is voor de Eibergse Kermis, is enthousiast over het programma en de attracties. Kermis exploitant Sterrenberg heeft weer voor een groot aantal attracties weten te zorgen en het weer is eindelijk weer eens kermiswaardig. In de loop van vrijdagmiddag zal de kermis opstarten om vervolgens om 18.30 uur officieel door een Minion te worden geopend. Voor de kleintjes is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met deze levensgrote pop. Op het podium zal het programma worden gestart met de bekende heren van StukTV en Mischa Stellinga. Dit staat gepland van 18.00 tot 20.30 uur. Aansluitend zullen de heren van Guts zorgen voor een muzikale avond met  covers in het genre Classic Rock.

Voor de zaterdag staat de jaarlijkse fietstocht weer gepland. De start is bij de feesttent om 11.00 uur ’s morgens. “Na het succes van vorig jaar hebben we niet lang getwijfeld om ’s avonds weer te kiezen voor DJ TONY STAR” vertelt Niek Boevink, voorzitter van de Stichting Draaimolen. Samen met DJ Kicken en de Kleine Klopfer Party-Tour zal het een mooi feest worden van 20.00 tot 1.00 uur.

Op de zondag start zoals altijd om 12.00 uur de warenmarkt, verspreid door het hele centrum. Nieuw dit jaar is de locatie van het vogelschieten. Dit vindt plaats tussen de feesttent en het kantoor van Wormgoor en start dit jaar al om 14.00 uur. Tegelijkertijd wordt er in de feesttent live op  groot scherm de wedstrijd van Max Verstappen uitgezonden. Als je het echte Formule 1 gevoel ervaren wil, probeer dan de simulator ter plekke en maak kans op een gave prijs! De prijsuitreiking van het vogelschieten zal naar verwachting rond 16.30 uur zijn en wordt muzikaal omlijst door Hans
Roerdink.

De maandag belooft weer als vanouds te worden. De weersvoorspellingen zijn prachtig en het programma is bij alle horeca super! In de feesttent deze editie geen I Love Monday, maar een geheel nieuw concept. Trek je foute
pakkie an en kom naar de gezellige foute party FOUT OP MAANDAG. Onder alle bezoekers verloot de Stichting Draaimolen een te gekke scooter. Meer  informatie en het volledige programma: www.stichtingdraaimolen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven