Beatline Kijkt terug op mooi concert

Dahliatuin2016_07REKKEN – Het concert luidde het naderende einde in van het seizoen van het dahliapark. De vele bezoekers troffen het zondag met het weer. Alleen een half uur voor het einde was het feestje afgelopen vanwege de grote stroomstoring die half Eibergen en Rekken plat gooide. Zonder stroom had Beatline geen geluid. Bekijk de foto’s maar eens, het was erg gezellig. Het was de afgelopen zomer zo ongeveer de Keukenhof van Rekken, de dahliatuin bij de Piepermolen. De tuin met het thema ‘250 jaar grens’ werd soms overspoeld door toeristen. Waarbij het onderwerp vooral Nederlandse en Duitse toeristen trok. Maar ook dahlialiefhebbers, corsowagenbouwers van elders én professionele kwekers namen een kijkje om nieuwe soorten te aanschouwen. Hoe dan ook, aan al het moois komt een eind. De naderende nachtvorst zal dahlia’s de das om doen.

Bovendien moeten de planten op het veld voor de Piepermolen straks wijken. Dat terrein wordt ter voorbereiding op de oogstdag 2017 ingezaaid met rogge.

De ruiming van het veld is maandag 3 oktober. Dahlialiefhebbers kunnen dan terecht voor dahliaknollen van de soort van hun keuze.

Belangstellenden kunnen nu nog kijken en keuren wat ze de moeite waard vinden.

[maxgallery id=”84732″]

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven