Berkellandse korendag slaat goed aan

Popkoor Care for Music in de Dorpskerk in RuurloEIBERGEN/RUURLO – Afgelopen zaterdagmiddag hebben ruim 500 zangers en zangeressen van 17 Berkellandse koren zich van hun beste kant laten horen. Zij verzorgden tijdens de Berkellandkorendag in 4 kerken in Borculo, Eibergen, Neede en Ruurlo 32 miniconcerten van elk een half uur. Een veelheid aan liederen en genres werden ten gehore gebracht en door het talrijke publiek zeer gewaardeerd. Ook het organiserende Eibergs Mannenkoor kijkt met tevredenheid terug. Wim Ruesink, dirigent van het EMK, is zeer te spreken over dit 2 jaarlijks evenement: “Je hebt met de start van het nieuwe seizoen meteen een doel en voor de deelnemende koren is het een mooie gelegenheid om tussen de eigen optredens ook te luisteren naar de andere koren.” De Berkellandkorendag krijgt over 2 jaar dan ook zeker een vervolg.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven