Gelselaar: Bollert Brons voor 58ste keer

GELSELAAR – Op 23, 24 en 25 September wordt er weer gestreden om de Bollert Brons. Dit is een samengestelde wedstrijd voor paarden en pony’s waarbij de combinaties moeten dressuur rijden, springen en een cross parcours moeten afleggen. Dit jaar is het voor de 58ste keer aan de Aaftinksdijk 2 in Gelselaar. Ook wordt er gestreden om de regiokampioenschappen van Utrecht en Gelderland bij de pony’s op zaterdag. Zaterdag en zondag is er een Herfst Fair op het hoofdterrein van 11.00 – 18.00 uur. Zondag is er een Preuverie die verzorgd wordt door vijf gastronomen uit Berkelland van 12.00 – 18.00 (de Klok uit Eibergen, de Greune Weide, Pizzatrain uit Neede, de Naober uit Ruurlo en Maike’s lekkernijen uit Eibergen).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven