Carien Waarlo wint fietsenstalling-prijs

Carien WaarloNEEDE – Marcel Gordijn: ”Het is alweer enkele weken geleden dat de feestweek in Neede is geweest, de bewaakte fietSENstalling had dit jaar een 5 jarig jubileum en werd daarbij een nieuwe fiets verloot voor een ieder die zij fiets komt stallen tijdens de SEN-feesten. Het lotnummer 201 was het winnende lot en werd gewonnen door Carien Waarlo uit Neede, zij werd  gefeliciteerd door de initiatiefnemer van de stalling Marcel Gordijn.

Dit jaar zijn er 30 % meer fietsen gestald dan vorig jaar, ik ben zo ongelooflijk trots dat deze stalling zo’n succes heeft, 5 jaar geleden ben ik hiermee begonnen door ergernis om te zien dat er tientallen fietsen vernield werden en als oud ijzer werden weggesmeten, en dat dan nu na 5 jaar eindelijk het besef komt bij de feestgangers om je fiets veilig te stallen.

Maar het kan nog beter, wij doen alles eraan om duidelijk zichtbaar te zijn spandoeken vanuit alle invalshoeken richting feesttent, Facebook-berichten, zo hebben wij vorig jaar een verlichte fiets gemaakt die 5 meter hoog hangt zodat men hem gelijk ziet vanuit de feesttent komend.

En volgend jaar gaan we bezig met een passé-partou  zodat de feestgangers niet lang hoeven te wachten bij het stallen, vind het jammer en onbegrijpelijk dat de feestgangers toch nog de fiets tegen een boom of heg aanzetten en dan het risico nemen dat de fiets weg is of vernield ,en dat gebeurd helaas elk jaar weer, het is niet die éne euro het is gemakzucht, ze zetten soms de fiets 50 meter van ons vandaan en dan lopend naar de feesttent zie je ze naar ons kijken ,vind dit echt niet te bevatten, en maakt mij inwendig boos, maar ja…

Alles van dit kan niet mogelijk gemaakt te worden door de vrijwilligers van de carnavalsvereniging De Vips en Scouting Neede, zij staan tot in de late uren om de fietsen te bewaken. Ook worden wij gesteund door het bedrijfsleven, mijn dank is erg groot. Wij zijn te volgen op Facebook onder de naam fietsenstalling SEN.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven