De Berkelzangers houdt korenfesitval

BORCULO – Voor de 4de keer houden De Berkelzangers hun Korenfestival. Het vindt plaats zondag 9 oktober a.s. in het Muziekcentrum, Haarloseweg 7  te Borculo. Dit jaar zullen de volgende koren hieraan deelnemen: Het Amusementskoor Hoogeveen, De Borghenders uit Borne,  het Dinxpers Smartlappen koor uit Dinxperlo, Songs4all uit Oost-Gelre en Zanggroep Spontaan uit Angerlo.

Het Muziekgebouw is open vanaf 12.00 uur en het Festival begint om 13.00 uur. De 5 koren treden op met elk hun eigen specifieke repertoire. Het gaat om levensliederen, smartlappen, evergreens, om liedjes van vroeger en nu. Er wordt worden gezongen in  het Nederlands, Duits of Engels en natuurlijk ook in het dialect.

De deelnemende koren treden op  in willekeurige volgorde op basis van loting. Een deskundige jury zal de koren beoordelen.  Het koor dat bovenaan eindigt krijgt als prijs opnametijd voor liedjes in de Silvox Studio. De Berkelzangers zelf  treden op buiten mededinging nadat de koren zich hebben gepresenteerd.

Voor koor- en muziekliefhebbers een uitgelezen kans om van deze prachtige middag te genieten. Omdat De Berkelzangers dit jaar hun 20-jarig jubileum vieren zal er geen entree worden geheven, dus de toegang is gratis.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven