Jazzavond in Eibergen gaat beginnen

EIBERGEN – Saxofonist Hans Dulfer opent dinsdag 13 september het nieuwe seizoen van de maandelijkse jazzavond in de Eibergse kroeg Home aan de Kerkstraat 2.  Dulfer behoort tot de bekendste en meest veelzijdige jazzmusici van Nederland.

Al decennia lang neemt hij een prominente plaats in. Niet allen in eigen land, maar ook in het buitenland, met name Japan, is Dulfer een grootheid. In zijn voetsporen veroverde ook dochter Candy een plek in de jazz-scene. Drummer Gijs Dijkhuizen is de twee gastmuzikant op 13 september. Op 11 oktober is vocaliste Devi Liesbeth Reith te gast en op 15 november komt trompettist Ruud Breuls naar Jazzpodium Home. De reeks jazzconcerten tot de jaarwisseling wordt 6 december afgesloten door gitarist Anton Goudsmit.

Pianist Peter Beets, bassist Marius Beets en drummer Wim Holthaus vormen de vaste basisbezetting. De muziek blijft zeker niet beperkt tot jazz, maar verkent ook aanverwante muziekstijlen als soul, funk en latin. Jazz at Home begint klokslag 20.30 uur en duurt tot 23.00 uur. De entree is 10 euro.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven