Jeugdvoetbaldagen bij DEO in Borculo

BORCULO – In de herfstvakantie organiseert v.v. DEO de jeugdvoetbaldagen. Op 19, 20 en 21 oktober zullen deze plaatsvinden op de voetbalvelden van v.v. DEO in Borculo onder leiding van enthousiaste trainers en trainsters. De jeugdvoetbaldagen zijn voor iedereen in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar. Jongen of meisje, lid of geen lid van v.v. DEO of een andere voetbalvereniging, iedereen mag meedoen! Dat geldt natuurlijk ook als je niet uit Borculo komt. Iedereen uit de regio kan zich aanmelden.

Drie dagen voetballen, pret en vrienden maken. De voetballertjes worden super verwend met nieuwe oefeningen, trucjes, lekkere lunch, te gekke animaties en een sublieme voetbaloutfit.

Slapen doen de voetballertjes thuis maar voor de rest ben je elke dag de gast van v.v. DEO. Ook ideaal voor (drukke) ouders dus en de ideale besteding van de herfstvakantie.

Meer informatie is te vinden op http://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-vvdeo/. Schrijf je nu in voor deze topdagen in je vakantie en schrijf snel in want VOL is echt VOL en het aantal aanmeldingen loopt voor op schema.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven