Korendag in Berkelland groter dan ooit

korendagEIBERGEN – Een record aantal van 17 koren uit Berkelland zingt op zaterdagmiddag 17 september 2016  in de 4 dorpskerken in Borculo, Ruurlo, Neede en Eibergen. Dit 2 jaarlijkse evenement wordt wederom georganiseerd door het Eibergs Mannenkoor (EMK). Dit jaar is er een speciale website geopend om de deelnemende koren een presentatiemogelijkheid te geven: www.berkellandkorendag.eibergsmannenkoor.nl. Het EMK wil met deze korendag de koorzang onder de aandacht brengen en aantonen dat er in Berkelland koren zijn met een veelheid aan liederen en genres. Voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot koorzang is het juiste repertoire binnen handbereik. Het EMK is zeer verheugd dat het maximale aantal Berkellandse koren zich die middag kan laten horen. Tussen 13.00 uur en 17.00 uur zullen 8 koren per kerk delen van hun repertoire ten gehore brengen. In totaal dus 32 optredens.

Een overzicht hiervan vindt u op: www.berkellandkorendag.eibergsmannenkoor.nl. De deelnemende koren zingen de meest uiteenlopende liederen, songs en klassiekers.

Voldoende aanleiding om de Berkellandkorendag te bezoeken en deze unieke kans aan te grijpen om dit alles te ervaren.

 

 

De toegang is gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven