Maak kennis met een accordeon-les

NEEDE  – Maandag 19 september is er een inloopavond Accordeon in Neede, Het Assink, Julianastraat 12. Kom langs en probeer de Accordeon uit. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wilt u ook graag accordeon leren spelen? Of graag weer een opfriscursus accordeon nemen van 10 lessen. Dat is mogelijk.

Maandag  19 september houdt gediplomeerd Accordeondocente Monique Kokkeler een inloopavond voor accordeon van 19.00 – 19.30 uur in Het Assink in Neede. Als u nog geen noten kunt lezen is het geen probleem om met accordeonlessen te beginnen. Jong en oud, iedereen is van harte welkom. Kunt u niet op 19 september neem dan contact op voor het maken van een afspraak, kennismakingsles. [email protected]

Voor meer info zie : www.Segnocollectief.nl. Tel. : 06-41063498.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven