Segnocollectief houdt oriëntatielessen

EIBERGEN – Het Segnocollectief gaat weer van start met het geven van Oriëntatielessen! Zit je in groep 4 of 5 van de basisschool en lijkt het je misschien wel leuk om een instrument te spelen maar weet je nog niet precies welk instrument er bij je past? Dan zijn de Oriëntatielessen echt iets voor jou.

In ongeveer 10 maanden tijd leer ik je de basisbeginselen van muziek maken. We gaan zingen, dansen, liedjes spelen op het klokkenspel en kennismaken met de verschillende instrumenten die er zijn. Hopelijk weet je dan aan het eind van dit schooljaar welk instrument perfect bij jou past en kun je een goede keuze maken.

Ga naar www.segnocollectief.nl en meld je aan voor 3 GRATIS PROEFLESSEN ORIENTATIELES om eens te kijken of muziek maken iets voor jou is. Ook vind je op onze website alle informatie en het lesrooster.

De lessen starten in de tweede week van oktober. Heb je toch nog vragen? Stuur me dan gerust een mailtje.
Rosanne Sprick: [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven